Onderhoud

Wij verzorgen een volledig of gedeeltelijk tuinonderhoud met de nadruk op kwaliteit tegen een betaalbare prijs en dit voor zowel particulieren als bedrijven. Vakkundig onderhoud, snoeiwerken en bemesting zijn erg belangrijk om langdurig van uw tuin te kunnen genieten. Niet iedereen is echter in de mogelijkheid om dit allemaal zelf te verzorgen. Tuinen Deruyter staat garant voor betrouwbaarheid, vakmanschap en een eindresultaat dat mag gezien worden!

1. Maaien van gras

Door het gazon regelmatig te maaien, houdt u uw gras optimaal verzorgd en verkleint de kans op onkruid-vorming. Ook verticuteren is een noodzakelijk karwei wil je vele jaren van een mooi gazon genieten. Door het gebruik van de juiste materialen helpen wij u daar graag bij verder.

2. Scheren van hagen

Voor het snoeien van hagen kan u steeds bij ons terecht. Een haag moet op het juiste tijdstip en op de goede manier geschoren worden om mooi dicht en vol te komen. Vooral in de beginjaren na de aanplant is het zeer belangrijk om de haag voldoende te scheren.

3. Snoeien van groen

Het is belangrijk om op de juiste wijze en op het juiste tijdstip te snoeien. Dit niet enkel om struiken en bomen mooi in model te houden, maar ook om een mooiere bloei bij planten en struiken en een betere opbrengst bij fruitbomen.

4. Onkruidbestrijding

Bij onkruid in het gazon, tuin of moestuin zoeken wij naar de beste oplossing om dit te verhelpen.

Aanleg

Lees meer

Onderhoud

Lees meer